Prašome atidžiai perskaityti privatumo nuostatas, kurios yra nuolat atnaujinamos. Naudodamiesi mūsų interneto svetaine jūs sutinkate su šiais terminais bei nuostatomis. Šios privatumo sąlygos paaiškina keliaujanciosmamos.lt svetainės pagrindinius principus bei nurodo, kaip ši informacija yra renkama, tvarkoma ir kokiems tikslams naudojama.

Keliaujanciosmamos.lt interneto svetainėje pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis šių privatumo nuostatų, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

„Keliaujančios mamos“ gerbia kiekvieno asmens, kuris užsiregistravo mūsų svetainėje ir naudojosi mūsų paslaugomis, teisę į privatumą bei konfidencialumą. Mes galime rinkti ir panaudoti tokius jūsų asmens duomenis:
1. Vardas;
2. Telefono numeris;
3. Elektroninio pašto adresas;

Jūs neprivalote užpildyti visų anketos laukų, tačiau išsamesnė informacija palengvins mums su Jumis susisiekti.
Užklausų informacija saugoma duomenų bazėje, yra konfidenciali ir pasiekiama tik atsakingiems „Keliaujančios mamos“ asmenims.

Surinktą informaciją mes naudojame:
• Atsakymams į jūsų užklausas;
• Statistikos duomenims;
• Pasiūlymams.

Jei jūs neužsiregistravote svetainėje, tačiau jums reikalinga informacija/užsakyta produkcija, tokią informaciją mes galime atsiųsti elektroniniu paštu, o daiktus paštu. Tam būtina pateikti:
• Savo vardą, pavardę;
• Adresą (savo arba paštomato) ar elektroninio pašto adresą;
• Klausimą apie jus dominančią informaciją.
• Ši informacija yra vienkartinė ir niekur nesaugoma, naudojama tik konkrečiam užklausimui ar užsakymui įgyvendinti.

Jūsų asmens duomenys gali būti tvarkomi statistikos tikslais, atliekant statistinius tyrimus. Mes pasiliekame teisę atskirais atvejais anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims. Mes neatskleisime trečiosioms šalims jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais nei nustatyta šiose privatumo nuostatuose, prieš tai negavę išankstinio jūsų sutikimo, išskyrus atvejus, kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus mes privalėsime tai padaryti. Mes neatsakome už jūsų asmens duomenų tvarkymą per tretiesiems asmenims priklausančius interneto tinklalapius, net ir tada, kai į juos jūs patenkate per Keliaujanciosmamos.lt svetainėje esančias nuorodas. Mes patariame susipažinti su kiekvieno ne mums priklausančio aplankyto tinklalapio privatumo nuostatomis atskirai.

Pateikę savo asmens duomenis svetainėje Keliaujanciosmamos.lt, jūs sutinkate, kad šie duomenys būtų tvarkomi mūsų portale taip, kaip išdėstyta šiose sąlygose, bei pripažįstate, kad susipažinote su šiomis privatumo nuostatomis.
Mes pasiliekame teisę keisti šias privatumo nuostatas, pranešdami apie tai interneto svetainėje Keliaujanciosmamos.lt.

Slapukai (cookies)

Kai Jūs rašote komentarą šiame tinklalapyje, Jūs galite pasirinkti, ar norite, kad Jūsų vardas, el.paštas ir tinklalapis būtų išsaugotas slapukuose. Taip daroma Jūsų patogumui, kad Jums nereikėtų šių duomenų suvedinėti iš naujo, kiekvieną kartą kai komentuojate. Šie slapukai saugomi vienerius metus.

Jei Jūs turite paskyrą ir prisijungiate mūsų tinklalapyje, mes sukuriame laikiną slapuką, kuriame įrašoma, ar Jūsų naršyklė priima slapukus. Šis slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos ir yra ištrinamas kai uždarote savo naršyklę.

Kai Jūs prisijungiate, mes taip pat sukuriame kelis slapukus, kuriuose saugoma Jūsų prisijungimo informacija ir Jūsų ekrano rodymo pasirinkimai. Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas, o ekrano nustatymų – vienerius metus. Jei Jūs pažymite pasirinkimą “Prisiminti mane”, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.

Jei redaguojate ar paskelbiate įrašą, Jūsų naršyklėje išsaugomas papildomas slapukas. Šis slapukas nesaugo asmeninių duomenų, tačiau išsaugo įrašo, kurį ką tik redagavote ar paskelbėti, ID. Šis slapukas baigia galioti po 1 dienos.

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

Meniu